Fara kungulli
Këto produkte që hidhen poshtë nga kungulli janë pjesa më e ushqyeshme e tij. Pse janë të shëndetshme? Kapërdimi i farave të kungullit është mënyra më e thjeshtë për të konsumuar magnez. Shkencëtarët francezë kanë zbuluar se meshkujt me nivele të larta magneziumi në gjak janë 40 për qind më pak të rrezikuar nga vdekja e hershme se sa ata me nivele të ulëta. Mesatarisht, meshkujt konsumojnë 353 mg nga minerali në ditë, ndërsa sasia e rekomandueshme është 420 mg. Si t’i hani? Të plota, me gjithë lëvozhgë. Lëvorja ju siguron fibër.
1-Përmbajnë magnez
2-Shmangin vdekjen e hershme
3-Lëvorja e tyre ju siguron fibrën
4-Është mirë të hahen me gjithë lëvore
5-Janë të shëndetshme për zemrë
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment